Invändig målning

Vi utför alla typer av måleriarbeten proffsigt och smidigt. Vi på Målarkompaniet i Östersund arbetar vi nära våra kunder med kvalitet som huvudfokus. Vi är ett företag som har lång och bred erfarenhet av allt inom måleri. För att få ett lyckat resultat ser vi att förarbetet är oerhört viktigt. Behövs bredspackling och eller nedrivning av gamla tapeter? Vi på Målarkompaniet hjälper gärna till att föreslå rätt underbehandling gällande alla typer av underlag.

Vi hjälper er välja rätt färg

Vi använder miljövänliga vattenlösliga färger. Färgerna väljs utifrån typ av lokal samt underlag. Även lokalens ljussättning spelar en viktig roll i hur vi uppfattar färger och därmed slutgiltigt resultat. Färgens glansvärde är någonting annat som är av betydelse för hur resultatet slutligen kommer att upplevas och underhållas. Utifrån detta hjälper vi gärna till att föreslå lämpliga åtgärder – allt för att uppnå ett optimalt resultat.

Takmålning

Målning av tak kräver en viss eftertanke då innertak kan bestå av olika typer av material, allt från t.ex. papptak och furutak till betong. Dessa taktyper kräver oftast olika förbehandlingar om resultat ska bli bra. Vänd dig till oss så tar vi fram den bästa lösningen för just ditt tak.